VILLA MET PRIVE ZWEMBAD NABIJ POREC IN ISTRIE (HR)

In het Istrische deel van Kroatie, nabij Porec in Zbandaj, hebben wij een luxe bungalow met prive zwembad. Het huis is van alle gemakken voorzien en telt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een luxe open keuken, grote woonkamer, een zwembad met ruime terrassen en een grote tuin.

Veel excursie mogelijkheden zoals: boottocht naar Venetie, Postojna grotte bekend om het mensvisje, Baredine grotte op ca 10 km afstand van de bungalow, Rovinj, Pula met het amfietheater, Limski Fjord, Vrsar met zijn haventje ,eilanden en leuke restaurants. Meer inlands raden wij Motovun en Pazin aan. Porec is ok zeer aangenaam met zijn nauwe straatjes, Euphrasius kerk, eiland Sv. Nikola, Aquarium en talloze restaurantjes met typisch Istrische cuisine.

 Voor meer foto's met betrekking deze bungalow klick op PHOTO LEONAS 

APPARTEMENT IN DRAMALJ MET UITZICHT OP ZEE (HR)

In de Kvarnerbocht hebben wij een luxe appartement met 3 slaapkamers, badkamer, 2 balcons en een achterom terras. Om verschillende stranden te ontdekken hebben wij in Dramalj 4 fietsen tot uw beschikking.

 Qua natuur is dit wat ruigere omgeving en wie van helder water en schoone lucht houdt kiest snel voor Kvarner. Ook hier zijn excursiemogelijkheden uitstekend. De absolute must zijn de Plitvice meren (12 bovenste en 4 onderste) dat verbonden zijn met 92 watervallen. Per boot, te voet of per trein kunt u genieten van de moiste wonderen van de natuur. Het is niet voor niets dat hier in de jaren 1960-1970 een Winnetou film is opgenomen.

Dichterbij Dramalj hebt u fantastische eilanden: Krk, Cres, Rab en Losinj. De plaatsen Bakarac, Kraljevica (Porto Re), Novi Vinodolski, Selce en natuurlijk Crikvenica met haar bezienswaardigheden. Adembenemend is de middeleeuwse stadje Trsat bij Rijeka,

 Voor meer foto's met betrekking tot dit appartement nabij Crikvenica klick op PHOTO APART DRAMALJ